Eskişehir Yılbaşı Programları 2024

X
Paşa Lokal Yılbaşı Programı 2020

Paşa Lokal Yılbaşı Programı 2020

Paşa Lokal, Porsuk kıyısında nefis manzarasına eklediği leziz bir 2020 yılbaşı gala menüsü ile 2019’a veda etmeye hazırlanıyor. Fasıl grubunun şarkılarını dinleyip oryantal gösterileri ile şenlenecek olan gecede yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Yeşillik Eskişehir Yılbaşı 2020

Yeşillik Restoran, yılbaşında ailecek keyifli vakit geçirip şeflerimizin tadı damağınızda kalacak lezzetlerini tadabileceğiniz bir program hazırladı.
Alkolsüz bir menü ile nezih bir ortamda yeni yıla girmek, 2020’yi neşeyle karşılamak için siz de geç kalmadan rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Las Vegas Cafe & Bar Yılbaşı Programı 2020

Las Vegas Cafe & Bar Yılbaşı Programı 2020

Las Vegas Live, efsane bir 2020 yılbaşı gecesi geçirmeniz için dinamik, dolu dolu bir program hazırladı.
Güçlü sesiyle Pınar Işık ve sahnelerin en neşeli isimlerinden Tamer Tural‘ın sahne alacağı 2019’un son akşamında olmak için yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Abacı Konak Otel Yılbaşı Programı 2020

Abacı Konak Otel Yılbaşı Programı 2020

Eskişehir’in tarihi binalarından biri olan Abacı Konak Otel, içerisinde bulunan Sofa Restaurant ve Cumba Restaurant’ta iki farklı eğlenceyi Eskişehirlilerle buluşturuyor.
Cumba Restoran’da Cem’in şarkılarıyla coşarken Sofa Restoran’da Aycen ile yeni yılı karşılayacağız. Şeflerimizin özenle hazırladığı yeni yıl menüsü ve sürpriz eğlenceleri kaçırmamak için yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Harbiye Restaurant Eskişehir Yılbaşı 2020

Harbiye Restaurant Eskişehir Yılbaşı 2020

Eskişehir Harbiye Restaurant 2020 yılbaşı galasında Firdevs’in güzel sesiyle sergileyeceği canlı performansı ve restoranımızın sevilen lezzetlerini konuklarına sunacak.
Geceye özel konseptimiz ve dünya mutfağını kıskandıracak düzeyde olan Hatay yemekleri ile güzel bir yılbaşı gecesi geçirmek istiyorsanız bu özel gece için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Gazino Lion Yılbaşı 2020

Gazino Lion Yılbaşı 2020

Gazino Lion, 31 Aralık gecesi hem açılış hem de 2020 yılbaşı galasını birleştirip muhteşem bir programa imza atıyor. Güçlü sesi ile dinleyenleri hayran bırakan sahnelerin sevilen ismi Niran Ünsal ve Fasıl Ekibi & Özge Doğru ile unutulmaz bir geceye hazır olun.
Eskişehir’in en çok konuşulacak programlarından birine hazırlanan Gazino Lion, yılın son gecesine damga vuracak. Siz de geç kalmadan rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Çimen Bahçe Eskişehir Yılbaşı 2020

Çimen Bahçe Eskişehir Yılbaşı 2020

2020 yılbaşı partisi Çimen Bahçe Et Mangal’da dolu dizgin geçecek. Doğanın içinde şahane konumu ile sevilen Çimen Bahçe’de Mine Sağlam’ın güzel sesinin eşlik edeceği yılbaşı programında siz de geç olmadan yerinizi alın.
Mayday Meyhane Yılbaşı Programı 2020

Mayday Meyhane Yılbaşı Programı 2020

Eğlenceli kutlamaların adresi Mayday Meyhane, 2020 yılbaşı galasında Ebru Çeçen ve Mayday Fasıl Grubu ile coşkulu bir program gerçekleştirecek.
Bu keyifli gecede eğlencesiz kalmamak için siz de rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Ayten Usta Yılbaşı Programı 2020

Ayten Usta Yılbaşı Programı 2020

Geleneksel lezzetlere mutfağında can veren Ayten Usta, 2020 yılbaşı galasında leziz bir yemek menüsü ve O Ses Türkiye’den tanıdığımız Gülperi Evliyaoğlu‘nun sahnesi ile karşınızda olacak.
Selçuklu mutfağından meşhur yemeklerle buluşacağımız gecede birlikte keyifli saatler geçireceğiz.
222 Park Sish Yılbaşı Programı 2020

222 Park Sish Yılbaşı Programı 2020

2019’un son gecesini eğlenerek neşe içinde geçirmek için Sish Restaurant’da yeriniz hazır.
Mustafa Erdoğan‘ın sahne alacağı gecede sürprizler hiç bitmeyecek. Yılbaşının olmazsa olmazı dansözle, eğlenceli şarkılarla 2020’ye giriş yapmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Müjgan Restaurant Eskişehir Yılbaşı 2020

Müjgan Restaurant Eskişehir Yılbaşı 2020

2020 yılbaşı galasında 8. Kattan Eskişehir manzarasını izlerken, Volkan İmançer ve Pınar Işık‘ın  güzel seslerini dinleyerek girmeye ne dersiniz?Müjgan Restaurant’ın dillere destan lezzetleri ve sürprizlerle dolu yılbaşı kutlaması ile hep birlikte 2019’un son gününde eğlenip tüm olumsuzlukları kafamızdan sileceğiz. Siz de yerinizi almak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Ada Restaurant Yılbaşı Programı 2020

Ada Restaurant Yılbaşı Programı 2020

Eskişehir’in en güzel noktalarından biri olan Kentpark’ta birbirinden güzel organizasyonara imza atan Ada Restoran, 2020 yılbaşı galasında dolu dolu bir programla karşınızda olacak.
Canlı müzikle şenlenecek gecede oryantal şovlar, sürpriz çekilişler ve yeni yılın ilk ışıklarına kadar sürecek bir eğlence için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

1/212

Eskişehir 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Saruhan Web

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş