Eskişehir Yılbaşı Programları 2024

X
Abacı Konak Otel Yılbaşı Programı 2020

Abacı Konak Otel Yılbaşı Programı 2020

Eskişehir’in tarihi binalarından biri olan Abacı Konak Otel, içerisinde bulunan Sofa Restaurant ve Cumba Restaurant’ta iki farklı eğlenceyi Eskişehirlilerle buluşturuyor.
Cumba Restoran’da Cem’in şarkılarıyla coşarken Sofa Restoran’da Aycen ile yeni yılı karşılayacağız. Şeflerimizin özenle hazırladığı yeni yıl menüsü ve sürpriz eğlenceleri kaçırmamak için yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Duman Otel Yılbaşı Programı 2020

Duman Otel Yılbaşı Programı 2020

Enfes lezzetler, muhteşem bir eğlence ve Eskişehir’i kuş bakışı izleyen bir manzara eşliğinde şahane bir 2020 yılbaşı galası The Duman Otel‘de sizi bekliyor.
Tasigo Hotel Yılbaşı 2020

Tasigo Hotel Yılbaşı 2020

Tasigo Hotel 2020 yılbaşı galasında güzel şarkıları ve canlı performansıyla Şimal’i sahnesinde ağırlıyor.
Şeflerimiz tarafından özenle seçilen lezzetler, geceye renk katacak sürprizler ve eğlenceyi yükseltecek DJ Performansları ile harika bir gece 31 Aralık’ta Tasigo Otel’de sizleri bekliyor. Rezervasyon yaptırmakta geç kalmayın, bu özel organizasyonu kaçırmayın.

Divan Express Yılbaşı Programı 2020

Divan Express Yılbaşı Programı 2020

Yılbaşının keyfi Divan Ekspress’de yaşanıyor. Bir döneme damga vuran şarkıların güzel sesli sanatçısı Ferda Anıl Yarkın,  2020 yılbaşı galasında Divan Express’de bizimle olacak.
Yılbaşına özel hazırlanmış bir menü, Bando Melodi ve The DIVA Band ile hız hız kesmeyen bir programda yerinizi almak için geç kalmayın.

Eskişehir 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Saruhan Web

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş