Eskişehir Yılbaşı Programları 2024

X

Spr Pub Yılbaşı Programı 2018

2018 yılını Spr Pub‘da sevdiklerinizle eğlence dolu anlar geçirerek karşılayın.  Slang ve Dass Ege‘ in harika performansı ile muhteşem bir müzik ziyafeti sizlerle olacak. Geceye özel sürprizlerle 2018’e merhaba diyoruz.

The Club Yılbaşı Programı 2018

2018’e eğlence dolu bir başlangıç yapmaya hazır mısınız?  DJ Mert B. ve DJ Tuğra 222 Park The Club‘ta yeni yıla unutulmaz ve eğlence dolu bir başlangıç yapacak!

Dublin Yılbaşı Programı 2018

2018 yılını Dublin ile karşılayın. Dj Emre ve Dj Nail The Fame harika performansları ile muhteşem bir müzik ziyafeti sizlerle olacak. Lezzetli ve zengin yılbaşı menüsü ve geceye özel sürprizlerle yeni yıla giriyoruz. 

All Freed Yılbaşı Programı 2018

2018 yılına çok eğlenceli bir program eşliğinde All Freed‘de giriyoruz. Tamer Tural ve Onur Trak‘ın  eşsiz performansları ve zengin yılbaşı menüsü ile yeni yılı dolu dizgin karşılayalım. Geceye özel oryantal show ve süprizlerle muhteşem bir gece sizi bekliyor. 

Modernity Yılbaşı Programı 2018

Modernity‘de Yılbaşı Bambaşka”; Mood Night Programıyla Yeni Yılı Coşkuyla Karşılıyoruz.  2018 yılbaşı gecesini Furkan Mert ve Alper Çağlayan’ın muhteşem performanslarının ardından mezdeke show ile renklendirecek olan Modernity Hotel sevdiklerinizle eğlenebileceğiniz bir yılbaşı vaad ediyor.

Gar Saloon Yılbaşı Programı 2018

 Merhaba 2018 ♥  Güle Güle 2017 ♥

Eskişehir’li gençlere muhteşem bir yeni yıl balosu düzenledik. Bu balo ekonomik, kaliteli servis ve zengin sahne performansları ile 1300 kişilik dev bir organizasyona dönüştü. 
Bu harika gecede ;
Enka ve Dans Grils
Grup Sahibinden Kiralık
Dj Romanza sizler için en iyi performanslarını sergileyecekler. 

Eskişehir 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Saruhan Web

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş